Carpati Com

Despre noi

29 de ani de evolutie

CARPATI-COM S.R.L. s-a infiintat in anul 1991 avand ca domeniu principal de activitate lucrari de izolatii termice. In prezent CARPATI-COM S.R.L. dispune de un numar de 230 de salariati cu o inalta calificare si este dotata cu toate mijloacele necesare desfasurarii acctivitatii la cel mai inalt nivel.  CARPATI-COM S.R.L. dispune de o baza tehnico-materiala performanta cu utilaje si aparatura moderna pentru executarea diferitelor tipuri de constructii. Asigurarea calitatii reprezinta una din preocuparile constante in vederea furnizarii de servicii cat mai bune clientilor nostri. 

CARPATI-COM S.R.L. ofera clientilor o alternativa viabila atat financiar, cat si operational de la planificarea si gestionarea interna a lucrarilor de intretinere a izolatiilor industriale existente sau din cadrul unui proiect, pana la realizarea lucrarilor de executie a proiectelor de investitii si modernizare.

Calitate si performanta in izolatii

CARPATI COM – Sectorul de izolații industriale are dezvoltat un sistem integrat de servicii de mentenanță pentru activitățiile de izolații industriale și management de proiecte pentru lucrările de izolații industriale. 

CARPATI COM oferă clienților o alternativă viabila atât financiar, cât și operațional de la planificarea și gestionarea internă a lucrărilor de intreținere a izolațiilor industriale existente sau din cadrul unui proiect, până la realizarea lucrărilor de execuție a proiectelor de investiți și modernizare. 

CARPATI COM – Sectorul Izolații Industriale asigură și intreținerea completă a izolațiilor din instalațiile și echipamentele din cadrul proiectelor realizate, precum și a echipamentelor și instalațiilor existente.

Serviciile oferite clienților s-au imbunătățit continuu și au câștigat constant în complexitate și eficiența reflectată atât în timp cât și în costuri și sunt reprezentate de:

  • Service complet pentru izolația din instalațiile industriale
  • Revizii generale și parțiale 

CARPATI COM – Sectorul Izolații Industriale prin echipele de specialiști în domeniu și prin existența unei dotări tehnice cu echipamente moderne și performante, a reușit să facă dovadă că poate să susțină și să execute proiecte și contracte cadru de mentenanță la standard de cel mai înalt nivel European.

Calitate

Investim in calitate iar clientii multumiti ne reprezinta.

Experienta

Experienta ne recomanda distribuitor de incredere din 1991.